Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

TSK

Marketing
Design
Event production
Public & Media relations

Παρουσίαση

Η ανάγκη για δημιουργικά γεγονότα και εκδηλώσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων, των Οργανισμών, καθώς και κάθε μορφής Σωματείων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Ο συνεχής αυξανόμενος ανταγωνισμός, δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε έλεγχο στα μηνύματα που αποφασίζουμε να δεχθούμε και να υιοθετήσουμε καθώς και να επιζητούμε όλο και περισσότερο την καινοτομία σε αυτά.
Η προσπάθεια της εταιρείας μας στρέφεται στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών στις εκδηλώσεις και τα προϊόντα που δημιουργούμε και επιμελούμαστε και να αγγίζουν το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνονται.
Με αρκετή εμπειρία στο στρατηγικό διεθνές μάρκετινγκ, τη διαχείριση και την παραγωγή προϊόντων ή γεγονότων συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να εξασφαλίσουμε πρώτον ότι τα μηνύματα τους είναι ξεκάθαρα και η αποτελεσματικότητα παράδοσης εξασφαλισμένη.
Προσπαθούμε να “βυθιστούμε” στον εταιρικό πολιτισμό του πελάτη, να κατανοήσουμε τους στόχους και τους σκοπούς του και να αναπτύξουμε αποτελεσματικές εμπορικές στρατηγικές γεγονότων και προϊόντων για να τις προωθήσουμε.
Χτίζουμε με εμπιστοσύνη τις εργασιακές μας σχέσεις με τις ομάδες μάρκετινγκ και τους προμηθευτές των πελατών μας. Δημιουργούμε τα πιο καινοτόμα και πιο οικονομικά και αποδοτικά προγράμματα τα οποία μπορούμε να μετρήσουμε με τις γνωστές μεθόδους και ROI.
Θέτουμε επιθετικούς στόχους και τους πετυχαίνουμε. Εκτελούμε δημιουργικά, αποτελεσματικά και άψογα. Και, φροντίζουμε να διασκεδάσουμε λίγο στην πορεία της δημιουργίας και της συνεργασίας μας.












.

Δεν υπάρχουν σχόλια: